Het is Black Friday! 1 + 1 GRATIS

Retourbeleid

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat u zich bedacht heeft of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen. Wat de reden ook is, u heeft het recht om uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave te annuleren.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via customerservice@cbdlabs.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Zodra we het product ontvangen hebben sturen we u een email dat we de producten ontvangen hebben en retour gaan verwerken.

Retouradres:

CBDLabs
T.a.v.  Customer Service
Tauber 52 Unit B1.17
2491 DA Den Haag


Houdbaarheid

De houdbaarheid van uw product staat op de fles. Elk flesje CBD olie heeft zijn eigen batchnummer.

Vervanging

Indien uw product tijdens de levering is beschadigd of gebreken vertoont dient u ons hiervan binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen. Dit kunt u doen via customerservice@cbdlabs.nl
Stuur eventuele foto’s van de schade mee voor een goede beoordeling. Zodra het artikel aan ons is geretourneerd zullen wij het inspecteren en u een vervangend artikel sturen als aan de criteria is voldaan.

Criteria

Ongeopend binnen 30 dagen.

Restitutie

Als een terugbetaling is aangevraagd en goedgekeurd door ons na inspectie zal een terugbetaling aan u worden gedaan via uw oorspronkelijke betalingsmogelijkheid, indien mogelijk.